Fuafuaga Fou Atina'e ole Ndfeb Magnet

O le naunautaiga o taavale fou malosi ua tuʻuina atu ai le malosi fou i totonu o sui o le alamanuia filifili.

E tusa ai ma se lipoti o suʻesuʻega a Cerui, o le gaosiga o taavale a Saina o le a oʻo atu i le 35 miliona i le 2025, lea o le a sili atu i le 20% le aofaʻi o le gaosiga o taavale ma le faʻatauga o taavale fou, e oʻo atu i le 7 miliona.

Pe o se taavale suauu masani poʻo se taavale malosi fou, e ausia ai le faʻaolaina o le malosi, mama mama, laʻititi laʻititi ma le maualuga o le faʻatinoga, o le faʻaofiina o le maualuga o le malosi-save micro-motors o se tasi lea o auala autu.

Na taʻua e le tagata suʻesuʻe taʻiala sili a le Yuekai Securities Research Institute e tusa ma le 10% le maketi i totonu o le atunuʻu mo taʻavale maualuga.Ole micromotors maualuga ma fa'asaoina le malosi na le iloa muamua e mafai ona fa'aoga e ausia ai se "liliu tele".

O le neodymium iron boron maneta o le mea autu lea mo afi faʻasao malosi maualuga.

O le NdFeB Magnet o se tioata tetragonal e aofia ai neodymium, uʻamea ma boron (Nd2Fe14B), lea e maua ai le neodymium mo le 25% i le 35%, o le uʻamea e 65% i le 75%, ma le boron e tusa ma le 1%.O le lona tolu-augatupulaga seasea lalolagi maneta meafaitino, ma e sili ona lelei le faatinoga i "meatotino maneta" coefficients e pei o le intrinsic coercivity, oloa malosi maneta ma remanence, ma o se "tupu maneta" talafeagai.

I le taimi nei, i le maketi o talosaga i lalo ole maneta NdFeB maualuga, o le malosi o le matagi o loʻo nofoia se vaega tele o le maketi.Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o taavale malosi fou, o le faʻaogaina o le maneta NdFeB i masini faʻapitoa faʻapitoa taʻavale ua faʻaauau pea ona faʻalauiloaina, ma o le manaʻoga mo le maualuga o le NdFeB maneta i le fanua o taavale malosi fou ma vaega taʻavale o le a pa.


Taimi meli: Ian-10-2022

Su'e oloa e te mana'omia

I le taimi nei, e mafai ona maua sintered maneta NdFeB o togi eseese e pei o N35-N55, 30H-48H, 30M-54M, 30SH-52SH, 28UH-48UH, 28EH-40EH.